21/1/17

Hasta la Τατιάνα siempre!



Απαπα, χρυσαυγίτες στον προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου!

Σκανδαλίζεται το ποίμνιον.

Βλέπετε, στο Τατιανιστάν, τα λαθρομεταναστάκια απαγορεύονται μόνο στις ιδιωτικές σχολές των επτά χιλιάδων -και άνω- ευρώ σε δίδακτρα ετησίως, όπου και μορφώνονται τα πριγκηπόπουλα της κυρίας Τατιάνας. Μάλιστα η κ. Τατιάνα επιθυμεί να πληρώνει αποκλειστικά σε ευρώ. Πριν σκανδαλιστεί με τον αγριωπό κύριο Λαγό, χτυπούσε μανιασμένη τις καμπάνες της επικρατείας για τα ακραία στοιχεία που ήθελαν να μας ξαναγυρίσουν στη σκοτεινή εποχή της δραχμής.

Τα πράγματα στο Τατιανιστάν βαίνουν ομαλώς και οι φύλακες έχουν γνώση. Τα λαθρομεταναστάκια δεν προορίζονται για αρχηγοί, ώστε να κάθονται στα ίδια θρανία με τα τατιανόπαιδα. Για ψηφοφόροι προορίζονται. Άρα, καλώς θα καθήσουν στα θρανία του Περάματος, σε κρατικό σχολείο το οποίο θερμαίνεται με χρήματα των γονέων. Των οποίων η άποψη επί του θέματος δεν ισχύει ούτως ή άλλως. Για όσους δεν καταλαβαίνουν υπάρχουν και τα αντιφασιστικά παλούκια. Τα οποία θα παρελάσουν στις φτωχογειτονιές του Περάματος σήμερα κιόλας, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.

Και όσο Τατιάνες, Ευαγγελάτοι και Σερέτηδες βρίσκονται εκεί ψηλά στο καμπαναριό της καθεστωτικής αποβλάκωσης βαρώντας συναγερμό επί των αγριανθρώπων που αποθρασυνόμενοι πάτησαν μέχρι και τα προαύλια των εκπαιδευτηρίων μας, στα χαμηλά, οι ανώνυμοι αναρχομαρξιστές παραβολάνοι που ορίζουν ως τσιφλίκι τους το εκπαιδευτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης, έχουν σχηματίσει ολόκληρους συλλόγους εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, επιδιδόμενοι σε τέτοια εκπαιδευτική δράση όπως η αλληλεγγύη σε συλληφθέντες για απόπειρα απελευθέρωσης αλλοδαπών τσαντάκηδων. Όταν, φυσικά, δεν αγορεύουν πάνω από τα εξάχρονα και επτάχρονα του Κερατσινίου και του Περάματος.

Τα παιδάκια κινδυνεύουν. Το παιδωμάζωμα είναι ημιτελές.

Έξω οι φασίστες από τα σχολειά. Μέσα οι ανάρχες, οι απάτριδες, οι γενίτσαροι, οι λαθρέποικοι, οι μωαμεθανοί.

Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι γονείς και ιθαγενείς.

Ζήτω η Τατιάνα.



Σκάφος  με  λαθρέλληνες





0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου